Gezond zijn en blijven met meer bewegen en gezonde voeding

NWS/2011-10/taekwondodamesteam

'Natuurlijk gezonde wijken' is een actieprogramma van de gemeente Den Haag. In de stadsdelen Centrum, Segbroek, Laak en Escamp wil de gemeente zich extra inzetten om de gezondheid van de bewoners te bevorderen.

 

Het project is gericht op het terugdringen van gezondheidsachterstanden en vindt plaats in een actiewijk, zoals de Schilderwijk.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Taekwondovereniging Pusaka aan de Abraham van Beijerenstraat 56, neemt graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door deel te nemen aan dit project. In november en december geeft de club gymnastieklessen gecombineerd met weerbaarheidworkshops in de gymzaal van de Shri Vishnuschool aan de Abraham van Beijerenstraat 56. Plezier in bewegen staat voorop, waardoor motivatie om zelf verder te gaan blijft bestaan.

 

Meisjes en vrouwen
De cursus is in eerste instantie bedoeld voor meisjes en vrouwen en wordt gegeven op de maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.00u. De workshops staan onder de deskundige leiding van de zeer ervaren trainer Halima Niamat.

 

Registreren
Het enige wat deelnemers op dit moment moeten doen, is zich te laten registreren: want vol is vol, de gymzaal is niet echt groot. Je hoeft niet veel mee te nemen. Tijdens de lessen is makkelijk zittende kleding of een trainingspak voldoende.

 

Meer informatie
Als je meer wilt weten kun je kijken op  www.pusaka.nl, een e-mail sturen naar info@pusaka.nl of bellen met Amar Dihal (070 394 57 51) of Halima Niamat (06 28 09 25 68) van 16.30 tot 17.00 uur.