Ook in 2012 in het Culturalis Theater: Jouw talent op het podium!

NWS/2012-02/doe je dinsdag culturalis.png

Het Culturalis Theater biedt ook in het nieuwe jaar weer veel mogelijkheden om je talent te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en theater. Werk aan je skills tijdens Doe je Dinsdag, de Culturalis Comedy Club en Wednesday Danceday of kom kijken naar optredens van anderen. Hieronder worden een paar programma’s uitgelicht:

Culturalis Comedy Club: ontwikkel en presenteer je eigen comedy-act in één maand!
Stand-up comedy is: snel reageren, actuele en korte grappen of anekdotes en een goede dynamiek. Daarom komt Culturalis met een comedy-bootcamp van één maand: in drie repetities leer je van een professionele cabaretier of comedian alles over grappen schrijven, timing, publieksinteractie en podiumpresentatie. In de vierde week sta je voor het eerst op het podium en voor publiek!


Doe mee!

Droom jij van een toekomst als stand-up comedian en wil je serieus werken aan goede grappen? In januari start de Culturalis Comedy Club met een nieuw comedytraject! Workshops vinden plaats op donderdag 12, 19 en 26 januari in het Culturalis Theater. Het optreden is op vrijdag 2 februari vanaf 20.30 uur. Deelname aan dit professionele coaching-traject kost slechts € 5,- per workshop. Inschrijven doe je via www.culturalistheater.nl/meedoen


Doe je Dinsdag
Elke dinsdagavond is het Culturalis theater dé urban jongerenwerkplaats van Den Haag met workshops, presentaties & special acts.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar? Kom dan langs! Werk een aantal maanden aan je skills en pak jóuw moment op het podium. De docenten van dit seizoen geven je tips & tricks. Je kunt meedoen aan zang-, dans- en rapworkshops.
Ben jij al een paar dinsdagen in de workshops aan het werk en wil je je werk vastleggen? Dan kun je met de producer in de muziekstudio een nummer op gaan nemen. Wie weet kun je daarna het geheel afmaken met een videoclip!  Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens langs. De entree bedraagt slechts € 1,00.


Doe je Dinsdag wordt mede mogelijk gemaakt door Krachtwijkteam Schilderswijk.