Kunstklas ART-S-COOL

NWS/2012-02/gansta.png

Stichting ART-S-COOL organiseert vanaf zaterdag 25 februari gedurende 12 zaterdagen een kunstklas in haar lokaal aan de Stortenbekerstraat 205 in de Haagse Schilderswijk.

Wij nodigen jong talent tussen de 12 en 16 jaar uit om samen met beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk een reis te maken langs alle spannende mogelijkheden die de kunst te bieden heeft: tekenen, schilderen, ontwerpen, sculpturen maken, en ga zo maar door. De cursus wordt afgesloten met een expositie waarbij je iedereen die je kent kunt uitnodigen om je werk te laten zien!

 

De kosten van de cursus zijn € 33,-, of je betaalt iedere les € 3,-. Als je in één keer betaalt, krijgt je dus een korting van € 3,-! Er is natuurlijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar want de groep bestaat uit maximaal 15 tot 20 deelnemers: wees er dus snel bij! 

 

Voor meer informatie kan je kijken op onze website: www.art-s-cool.nl maar als je vragen hebt of je wilt je inschrijven, kan je ons ook bereiken via telefoonnummer 06-83 57 68 66 of via e-mail: info@art-s-cool.nl.