Koorsandwich

NWS/2012-03/275

Zaterdag 31 maart is het weer tijd voor Culturalis Koorsandwich! Dat betekent weer genieten van drie bijzondere Haagse koren met een broodje en een drankje. De concerten zijn gratis. Aan het winkelen of cultuur snuiven in de Haagse binnenstad? Kom langs en maak van de lunch een muzikaal uitje!

Klassiek maar toch vernieuwend, zo beschrijven de mannen van Koninklijk Mannenkoor Die Haghe Sanghers hun repertoire. Op 31 maart zingen zij liederen uit de jaren `70.
Naar de website van Koninklijk Mannenkoor Die Haghe Sanghers >

Gemend koor peperoni brengt swingende pop, maar maakt ook graag uitstapjes naar andere stijlen. Gezelligheid en vooral zingen met passie staan hoog in het vaandel! Heel toepasselijk vormen zij deze dag het beleg van onze sandwich.
Naar de website van Pepperoni >   

Een koor met een duidelijk gezicht, en heldere opvattingen over de samenleving en politiek, dat is Strijdkoor Jan en Alleman. Met een uitgebreid en gevarieerd repertoire zingen deze mannen en vrouwen al 35 jaar tegen onrecht en voor een betere wereld. Zij sluiten het concert af met jaren '70 songs.   
Naar de website van Jan en Alleman  >

Geniet van deze verrassende editie met voor ieder wat wils! Na afloop is ieder uitgenodigd om even na te praten met de projectgroep, ideeën uit te wisselen en suggesties te doen. Zien we u ook?
 
Datum: zaterdag 31 maart
Tijd: 12.30-14.00 uur (vrije in- en uitloop)
Locatie: Nutshuis, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag
Entree: Gratis
 
Volgende editie: 2 juni met Popkoor YMCA, klassiek koor Cantar en Vocaal Ensemble Octavia!