Muzikale uitdaging beatboxer Shlomo, Residentie Orkest & Culturalis

NWS/2012-04/culturalis logo 20120410162651

De fenomenale Britse beatboxer Shlomo en zijn Vocal Orchestra komen voor een bijzondere samenwerking naar Nederland. Samen met het Residentie Orkest presenteren zij op 20 april in het Paard van Troje in Den Haag het modern en klassieke Beatboxconcert van componiste Anna Meredith, een grensverleggend werk dat in Groot-Brittannie al een daverend succes was. Ook jonge, Haagse rap- en beatboxtalenten maken deze avond hun opwachting. Voorafgaand aan het concert stoomt Shlomo de door Culturalis geselecteerde talenten klaar om het podium te beklimmen en hún grenzen te verleggen.

De talenten die 20 april meedoen aan de performance worden op 19 april een dag lang door Shlomo gecoacht. Voor deze Wereld Kampioen Loopstation is geen combinatie te gek. Culturalis selecteerde zes talenten vooraf tijdens ‘Doe je Dinsdag’  om zich door Shlomo te laten uitdagen en inspireren.  Doe je Dinsdag is de urban jongerenwerkplaats - elke dinsdag in het Culturalis Theater- waar jong Haags talent video- en muziekopnames maken of in rap-dans en zangworkshops werken aan hun podiumpresentatie. 

 

Concertinformatie

20 april – Beatboxconcert Shlomo, Residentie Orkest & talenten Doe je Dinsdag

Tijd:  20.15 uur       

Locatie: Paard van Troje, Prinsegracht 10, 2512 GA Den Haag

Entree: €10,- (< 27 jaar, X-Pass)/ € 28,- (regulier) ex.servicekosten.

Meer info & tickets: www.paard.nl

 

Workshop informatie:

17 april - Open workshop beatbox voor jong Haags talent

Op 17 april organiseert Culturalis tijdens Doe je Dinsdag in het Culturalis Theater een workshop van MC Zani. Deze Britse Beatboxkampioen 2008 maakt deel uit van Shlomo’s Vocal Orchestra en geeft tips & tricks om je performance te verbeteren. Geïnteresseerden tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich aanmelden via mary@culturalis.nl, er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

 

Tijd: 19.30 uur           

Locatie: Culturalis Theater, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag.

Entree: € 1,- 

Meer info: www.culturalis.nl/doejedinsdag