Feestelijke opening Buurtsportvereniging De Mussen

NWS/2014-11/dansers

De Buurtsportvereniging De Mussen wordt geopend, een goede reden voor een feestelijke avond. Dinsdag 25 november was het dan zover. Buurtbewoners en heel veel kinderen kwamen langs om te vieren dat zij vanaf 2015 kunnen sporten in het buurthuis in de Schilderswijk. De avond stond in het teken van sport en gezond leven.

De Mussen biedt vanaf 2015 een breed sportprogramma aan voor de buurtbewoners. Jong en oud kunnen daar samen werken aan een leven lang bewegen en een gezonde levensstijl.

Sportieve avond
De avond ging van start met heerlijke muziek van een drumband. Ook werd er een korte dansvoorstelling gegeven. Kinderen kregen hier de kans om te laten zien wat zij konden. Vol enthousiasme doken er een aantal het podium op om te swingen en hun moves te laten zien. Voor de kinderen waren sportieve activiteiten georganiseerd om lekker te bewegen. En de ouders konden genieten van de muziek.

Lekker gezond
Onder het genot van een gezond drankje werd van alles verteld over de verschillende sporten die al aangeboden worden en welke nog zullen volgen. Tijdens de feestelijkheden werden er hapjes uitgedeeld om te laten zien hoe lekker gezond kan zijn.

Kortom: het was een geslaagde avond.