\ROEST in de Schilderswijk

NWS/2014-12/roest.png

Ter gelegenheid van de opening van het sociaal restaurant in het MOC zal de /ROESTGROEP op 8, 9 en 10 januari een voorstelling spelen in het MOC. De voorstelling is gebaseerd op donaties van de vrijwilligers van het MOC, bezoekers van de voedselbank en de inwoners van de Schilderswijk. U bent vanaf 17:00 uur van harte welkom en de voorstelling begint om 17:30 uur.

De entree is gratis en tijdens de voorstelling kunt u genieten van een gratis maaltijd aangeboden door het nieuwe restaurant van het MOC dat in januari zijn deuren voor het eerst zal openen.

ROESTGROEP

De ROESTGROEP bestaat uit twee dames, Silke Melis en Gwen van Erp, beiden afgestudeerd aan de Toneelacademie van Maastricht. De ROESTGROEP doet onderzoek naar de verhouding tussen publiek en speler en de meerwaarde van de fysieke aanwezigheid van beide partijen. Een vorm waarbij het publiek onderdeel wordt van de voorstelling en zo mede het verloop ervan bepaald.

Donatietheater

In september 2011 ontwikkelden zij het concept ‘Donatietheater’, dat zich concentreert op een vooraf omkaderde doelgroep of wijk. Deze ‘donatievoorstellingen’ vallen onder de benaming ‘\ROEST’. 

Meer informatie kunt u vinden op: www.roestgroep.be of via de Facebookpagina: www.facebook.com/roest.groep