Nieuwjaarsreceptie Schilderswijk donderdag 8 januari

NWS/2015-01/uitnodiging 8 januari nieuwjaardsborrel 20150105093929

Op donderdag 8 januari organiseert bewonersorganisatie De Paraplu in samenwerking met City Mondial de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de Schilderswijk in theater De Vaillant. Uiteraard is de toegang gratis. Voor de liefhebbers is er na afloop van de receptie ook nog een programma. Daarvoor wordt wél een kleine vergoeding gevraagd.

Dit jaar verzorgt het Residentie Orkest namelijk een bijzonder nieuwjaarsconcert. Zij werken hierin samen met het oudste fanfareorkest uit de Schilderswijk: Klein Maar Dapper. Ook Turkse volksdansgroep Hayde, huisgezelschap van theater De Vaillant, is van de partij en zal op eigen wijze dansen op de muziek van het Residentie Orkest. The Residents, kinderen die meedoen aan een project van het Residentie Orkest in de Schilderswijk, dragen ook hun muzikale steentje bij.


Kaarten voor het nieuwjaarsconcert kosten € 2 en zijn te koop via de website van het theater. Wilt u ook mee-eten? Een kaartje inclusief buffet kost € 5,-. Kijk op www.devaillant.nl

Zet het vast in uw agenda: donderdag 8 januari
- 17.00 tot 19.00 uur: Nieuwjaarsborrel (gratis)
- 19.00 tot 19.30 uur: Hapje eten in de foyer (€ 5,- incl. kaartje nieuwjaarsconcert)
- 19.30 tot 21.00 uur: Nieuwjaarsconcert (€ 2,-)

 

Hierbij nodigen wij u van harte uit om tijdens de nieuwjaarsreceptie een toost uit te brengen op het nieuwe jaar en tevens willen wij met u terugblikken op al het moois dat we in 2014 samen tot stand hebben gebracht.