Werk mee aan een mooier Den Haag met Haagse Krach 1000

NWS/2015-08/jhv uhb iknk

De Haagse Krach 1000 vindt plaats op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan 249. Die dag komen duizend Haagse bewoners en ondernemers bij elkaar om hun dromen en ideeën voor hun stad uit te wisselen. En om samen plannen te bedenken om deze dromen en ideeën waar te maken. 

Loting

Om iedereen een gelijke kans op deelname te geven worden uitnodigingen verstuurd naar inwoners en ondernemers die zijn geloot uit het kies- en handelsregister. Zij ontvangen in de eerste week van oktober 2015 een uitnodiging voor de HK1000.


Wil je niet wachten tot je (misschien) een uitnodiging krijgt? Plaats jezelf dan op de reservelijst. Of meld je aan als vrijwilliger. Dan weet je zeker dat je erbij bent!


Tafelschikking

Zo ziet het er straks uit tijdens de HK1000: in de Fokker Terminal staan 100 tafel met elk 10 personen, waar iedereen zijn of haar dromen en ideeën voor de stad deelt. Vervolgens bepalen wij gezamenlijk welke dromen en ideeën verder worden uitgewerkt tot een concreet plan.


Elke tafel is als volgt ingedeeld:

6 ingelote burgers

1 ingelote ondernemer

1 dialoogbegeleider

1 vrijdenker die de discussie scherp houdt

1 beleidsmaker die vanuit de gemeente meedenkt


Wil je op de hoogte blijven van de HK1000? Like onze Facebook paginaword lid van onze Facebook groep, volg ons op Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief.