Streetsport voor meiden in Haagse Sporttuin Schilderswijk

NWS/2015-10/img 6140 1.png

In de Haagse Sporttuin Schilderswijk worden Streetsport-activiteiten georganiseerd voor meiden tot 13 jaar oud. Twee enthousiaste dames van Streetsport Den Haag organiseren op een professionele manier trainingen voor de meiden. 

Het plezier tijdens de trainingen straalt van de meiden af en ze kunnen even helemaal zichzelf zijn. Gewoon meiden onder elkaar! De middag is opgedeeld in twee maal een uur. Het eerste uur bestaat uit veel beweging, sport en spel en fun! Het tweede uur wordt er serieuzer getraind om de meiden voor te bereiden op verschillende evenementen van Streetsport. Gezelligheid, omgang met elkaar, maar ook beter worden in je sport op ieder zijn eigen niveau zijn belangrijke uitgangspunten voor de trainsters van Streetsport. Er komen verschillende sporten aan bod, zoals voetbal, basketbal, tennis en handbal. Ongelofelijk maar waar, het wordt kosteloos aangeboden!


Meedoen?
Ben je ook benieuwd geworden en wil je een keer meedoen? Dat kan op donderdagmiddag tussen 15:30 en 17:30 uur in de Haagse Sporttuin Schilderswijk aan de Bosboomstraat 12!

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het emailadres meiden@streetsportdenhaag.nl of loop op donderdagmiddag binnen in de sporttuin.

 

Heeft u als ouder vragen over Streetsport voor meiden? Mail dan naar: meiden@streetsportdenhaag.nl.

 

Voor meer info: www.streetsportdenhaag.nl of www.facebook.com/streetsport070