Spreekuur Haagse Wetswinkel

NWS/2017-01/bieb 1 20170109143126

De Haagse Wetswinkel houdt vanaf nu twee keer per maand spreekuur op vrijdagmiddag in de bibliotheek in de Schilderswijk. Elke 2e en 4e vrijdag van de maand kunt u langskomen voor gratis advies en hulp bij juridische problemen. De spreekuren zijn van 14:30 tot 16:30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Heeft u advies of hulp nodig bij een juridisch probleem? Kom dan langs. De Haagse Wetswinkel helpt u graag! www.haagsewetwinkel.nl


U kunt met allerlei juridische vragen langskomen bij de Haagse Wetswinkel. Bijvoorbeeld omdat uw huisbaas u eruit wil zetten. Of omdat u wilt weten of u een uitkering krijgt als u ontslagen wordt. Misschien is er iets stuk dat u gekocht heeft en wil de winkel dat niet oplossen? Of misschien wilt u van een abonnement af? Met al die vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de vrijwilligers van de Haagse Wetswinkel.

 

 

Kom wel zo snel mogelijk langs als u een probleem heeft. Soms kan een probleem namelijk groter worden als u er te lang mee wacht. De Haagse Wetswinkel wil u daarom zo snel en zo goed mogelijk helpen. Dus aarzel niet, kom gewoon even naar het spreekuur met uw vraag.

Komende data

Dit evenement staat niet meer gepland in de komende weken.