Spreekuur Haagse Wetswinkel

NWS/2017-01/bieb 1 20170109143126

De Haagse Wetswinkel houdt vanaf nu twee keer per maand spreekuur op vrijdagmiddag in de bibliotheek in de Schilderswijk. Elke 2e en 4e vrijdag van de maand kunt u langskomen voor gratis advies en hulp bij juridische problemen. De spreekuren zijn van 14:30 tot 16:30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Heeft u advies of hulp nodig bij een juridisch probleem? Kom dan langs. De Haagse Wetswinkel helpt u graag! www.haagsewetwinkel.nl


U kunt met allerlei juridische vragen langskomen bij de Haagse Wetswinkel. Bijvoorbeeld omdat uw huisbaas u eruit wil zetten. Of omdat u wilt weten of u een uitkering krijgt als u ontslagen wordt. Misschien is er iets stuk dat u gekocht heeft en wil de winkel dat niet oplossen? Of misschien wilt u van een abonnement af? Met al die vragen en nog veel meer kunt u terecht bij de vrijwilligers van de Haagse Wetswinkel.

 

 

Kom wel zo snel mogelijk langs als u een probleem heeft. Soms kan een probleem namelijk groter worden als u er te lang mee wacht. De Haagse Wetswinkel wil u daarom zo snel en zo goed mogelijk helpen. Dus aarzel niet, kom gewoon even naar het spreekuur met uw vraag.

Komende data

27 oktober 2017
van 14:30 uur
tot 16:30 uur