Festival Blended keert terug

NWS/2017-07/blended2016fotorichardmulder01590x260

Het vorig jaar voor de eerste keer georganiseerde festival Blended keert eind september terug in de Schilderswijk en Transvaal. De organisatie van het evenement wordt overgenomen door festivalorganisator DB Aktiviteiten.

Talent uit beide wijken vormt het hart van het festival, van beginnend tot iets bekender talent. Art-S-Cool, de kunstschool uit de Schilderswijk, laat kinderen op een laagdrempelige manier kunst maken. Het Haags Hiphop Centrum geeft workshops graffiti en streetdance. Leerlingen van de Haagse IMC Weekendschool en Transvaal Universiteit komen vloggen. In samenspraak met bewoners en ondernemers in de wijk wordt het programma momenteel verder ingevuld. Vorig jaar werd onder meer opgetreden door John Medley, Kern Koppen, SFB, F1rstman, Trafassi en Broederliefde.

 

Op zaterdag 23 september is het festival op het Oranjeplein in de Schilderswijk van 12.00 tot 18.00 uur. Een dag later zijn de festiviteiten in het Wijkpark Transvaal van 12.00 tot 18.00 uur. Blended is gratis toegankelijk.

 

Bron: Den Haag FM