Grootste braderie van Den Haag op Paul Krugerlaan tijdens Ganeshaa Festival

NWS/2017-08/img20170817wa0000

Een hele week lang – van 21 tot en met 27 augustus – vindt in Den Haag het Ganeshaa Festival plaats. Op diverse locaties in de stad, van openbare plekken tot bijzondere oorden, zal op elke dag een activiteit plaatsvinden doorspekt met cultuur, entertainment en informatie. Met vooraanstaande internationale namen uit diverse vakgebieden zal het festival een rijk aanbod bieden aan een diversiteit aan mensen, een ieder is welkom.

Het Ganeshaa Festival stimuleert de samenkomst en interactie tussen mensen en doet dit door middel van interessante activiteiten zoals muziek, dans, eten & drinken, lezingen en performances. Daarnaast organiseert het festival maatschappelijk relevante initiatieven zoals het uitdelen van voedsel aan dak- en thuislozen, het presenteren van een gratis tentoonstelling in een vermaard museum en het bezorgen van een onvergetelijke avond voor ouderen in zorginstellingen.
 

Tijdens dit festival vindt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus de grootste braderie van Den Haag plaats op de Paul Krugerlaan. Op zaterdag kunt u van 10u tot 18u langs de vele kraampjes struinen en op zondag van 11u tot 18u. Bent u ook van de partij?

 

Kijk voor meer informatie op de website van het festival: http://www.swgf.nl/