AASRA viert zilveren jubileum op 9 december in Atrium stadhuis

NWS/2017-11/hiuh8u8hu

Sociaal Culturele Vrouwen Vereniging AASRA viert op zaterdag 9 december van 13:00 tot 23:00 uur haar 25 jarig bestaan in het Atrium van het stadhuis.


Door middel van het combineren van de viering en een conferentie wil het bestuur van AASRA de kennis en ervaring die is opgedaan in de afgelopen 25 jaar in vogelvlucht presenteren en delen met overige organisaties, instellingen en bewoners van Den Haag en omgeving.
 

Naast het terugblikken op 25 jaar AASRA is het programma leerrijk, ludiek, vrolijk, spannend en swingend. Mondiale dans optredens nemen u mee van het oosten naar het westen en van het noorden naar het zuiden. Vele andere organisaties zullen zich ook presenteren, waaronder Indigo, GGD Haaglanden, Rode kruis, Nederlandse Migratie Instituut, Troost Voor Tranen en Diabetisch Vereniging Nederland.
 

U bent ook van harte welkom om uw netwerken en sociale kaartkennis te verbreden. Tevens worden vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wethouders, leden van de gemeenteraad, professoren, cabaretiers, organisaties, instellingen en bewoners doen mee. Hopelijk bent u ook van de partij!
 

Toegang is vrij en aanmelden is niet verplicht. Om echter een indicatie van het aantal bezoekers te krijgen verzoeken wij u vriendelijk om een mail te sturen naar aasra@ziggo.nl met daarin uw naam en het aantal personen die u vergezelt. Zorg dat u op tijd aanwezig bent voor het programma en om een zitplaats te bemachtigen.

Komende data

Dit evenement staat niet meer gepland in de komende weken.