Jonge moeders spelen hun leven: Als zand verstuift

NWS/2018-06/vaillant

MotherHood is terug op 17, 18, 19 en 20 juni in theater De Vaillant! Met nieuwe, jonge moeders en ook zij zijn deze keer weer verschillend. Ze brengen een pakkend verhaal over hun reis door het leven, hun dromen en moederschap.


In deze tweede theatervoorstelling vertellen vier verschillende vrouwen, vanuit vier verschillende windstreken, op fragmentarische wijze hun verhaal.
Allen hebben verschillende roots, spreken een andere taal en zijn opgegroeid met andere normen en waarden. Een voorstelling over het moederschap, je eigen roots en de toekomst.

 

Wil jij MotherHood 2.0 niet missen? Koop dan jouw kaarten online! De tickets kosten maar €2,50 per stuk. Op woensdag is er een Special i.s.m. het Proeflokaal voor €3,50. 
 

Zondag 17 juni om 14:30 uur |maandag 18 juni 19:30 uur| dinsdag 19 juni om 10:00 uur en 13:00 uur |woensdag 20 juni 10:30 uur.

 

In een traject van een klein jaar hebben de jonge moeders veel van elkaar geleerd en gewerkt aan het (her)ontdekken van hun talenten.

De omgeving van verleden, heden en toekomst die ze gemaakt hebben tot wie ze nu zijn. De verhalen zijn rauw, puur en echt. In deze voorstelling volg je hun reis door de tijd.

Komende data

Dit evenement staat niet meer gepland in de komende weken.