Nee toch! Bekende Haagse Marian Zuiderwijk stopt na 15 jaar met de Haagse Bingo

NWS/2018-10/phpthumb generated thumbnail.jpeg

Triest nieuws. Marian Zuiderwijk riep vandaag (dinsdag 9 oktober) voor de laatste keer ‘Gerard 58’ in buurthuis De Mussen. Na jarenlang de bingo-middag draaien stopt de bekende Haagse ermee. Daarmee komt er helaas een einde aan die gezellige Haagse Bingo.

Maar liefst 15 jaar lang was Marian Zuiderwijk het gezicht van de Haagse Bingo in Buurthuis De Mussen. Maar nu is het klaar. Marian stopt omdat de bezoekersaantallen de laatste maanden zo erg terugliepen dat het eigenlijk niet rendabel meer was om elke week de bingo te houden.

Bekendheid

“Ik stopte er wekelijks eigen geld in om een mooie prijzentafel te krijgen”, zegt Marian. “Het was een mooie tijd en het heeft me veel gave dingen gebracht. Ook dankzij TV-programma’s ‘Man bijt Hond’ en ‘Rondkomen in de Schilderswijk’ ben ik met mijn bingo-machine heel Nederland doorgereisd.”

Nog dagelijks wordt Marian herkend op straat. “Dat zal ik zeker missen, want dat is gewoon supergaaf, maar ik ga nu gewoon door met mijn eigen bingo, en hier bij De Mussen is het wel mooi geweest.”


Bron: indebuurt.nl