UIT WEEK IN DE VAILLANT

Cultuur
26 augustus 2021

Van 3 tot en met 12 september vieren we in De Vaillant dat we live kunnen genieten van kunst en cultuur. Op het podium in het theater, zomaar op straat of op je bord. Je maakt het allemaal mee in De Vaillant. Tijdens UIT in De Vaillant gaat het culturele seizoen van start en wij kunnen niet wachten! De hele week zie je een prachtig divers programma van organisatoren en makers die staan te springen om het podium op te gaan en voor jou te spelen!

BAROQUE

Op vrijdag 3 september starten we de UIT week met de première van LETH’S MENUET tijdens Baroque. Een dansende flamingo, een herfstig duet tussen een blaadje en een eikeltje en een monsterlijk trio. Drie dansers van Lonneke van Leth Dans dragen speciale, grote en kleurrijke kostuums, die zorgen gegarandeerd voor een grote glimlach op de gezichten van de allerkleinsten tot alleroudsten!

Deze première begeleiden we met muziek uit vervlogen tijden en een modern tintje. De hemelse muziek van J. S. Bach staat centraal, maar we maken uitstapjes naar de Arabische wereld en naar de Jazz. Lokale en wereldse sterren nemen publiek mee op een reis door de tijd.

Een coproductie van theater De Vaillant en Lonneke van Leth Dans i.s.m. Studio Maky

Tickets voor Baroque kosten slechts €3,50 (met Ooievaarspas €1,75) inclusief een glaasje bubbels. Je kunt ze kopen via devaillant.nl/baroque

Muziekontbijt

Van maandag 6 september tot en met vrijdag 10 september kun je elke ochtend bij ons terecht voor een cultureel begin van je dag. Vanaf 9.30 uur kun je onder het genot van live muziek heerlijk ontbijten. Een muziekontbijt bestaat uit een heerlijk buffet, waar je voor maar €3,50 kunt ontbijten en met Ooievaarspas voor maar €1,75. De dag goed beginnen voor een prikkie!

Bekijk het hele programma hieronder of ga naar devaillant.nl/uit

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren