Talkshow vanuit Schilderswijk

Gezondheid
22 december 2021

Vanaf vandaag is de Talkshow 'Fit op jouw manier' te bekijken. Het programma is opgenomen in boksschool BBG Boxing Club in onze eigen Schilderswijk.

In de talkshow gaan diverse gasten met elkaar in gesprek over hoe kleine veranderingen in het dagelijks leven kunnen helpen om fitter te worden en te blijven. Aan de talkshow wordt meegewerkt door onder anderen wereldkampioen kickboksen Tarik Khbabez, psycholoog Cihad Dedei en de bloggende 'Healthy Sisters' Rachida en Najima Kharbouch.

Het gesprek vindt plaats onder leiding van Raja Felgata en Khalid Ouaziz, van het communitybureau Mr & Mrs Oasis. Zij bespreken met de gasten zaken als gezonder eten, meer bewegen en tijd nemen voor ontspanning. De Healthy Sisters: “Omdat wij ons nu meer bewust zijn van wat we eten en wat ons lichaam nodig heeft, hebben we écht een nieuwe leefstijl gevonden. Kleine aanpassingen, zoals suiker uit je thee laten, levert al iets op.”

De talkshow is gemaakt in opdracht van het Ministerie van VWS, als onderdeel van de campagne Fit op jouw manier. Bekijk de talkshow terug via deze link.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk