CROWDFUNDING sportparadijs Schilderswijk

Sport
8 april 2021

Toets “Schilderswijk” in Google in en de media schotelt je een hoop ellende voor. Deze wijk en haar bewoners verdienen zoveel meer. De prachtige wijk, met een enorme diverstiteit aan inwoners, met heerlijke geuren uit de diverse keukens, met vriendelijke mensen die elkaar in diverse talen begroeten. Echter, is het met de gezondheid nog wel eens wat minder goed gesteld. En daar willen we met de Skills Garden Sporttuin Schilderswijk wat aan veranderen. 

De huidige vier saaie sportvelden, midden in de Haagse Schilderswijk worden getransformeerd naar een Skills Garden met vrolijke kleuren, speelse belijning, verhogingen, trappetjes, glijbanen en klimmogelijkheden. Zelfs een heus kracht- lenigheidhonk waar de jongeren, die zich nog wel eens vervelen, ook een echt eigen plekje krijgen. Zij voelen zich hierdoor enorm gehoord. Zij verdienen ook aandacht! Jong en oud is welkom om te sporten, te bewegen en om sociale contacten te versterken.

Om dit alles te realiseren hebben we veel geld nodig. De gemeente Den Haag en Fonds1818 betalen een heel erg groot deel mee. Maar dan zijn we er nog niet. Om de overige fondsen te motiveren ook een steentje bij te dragen, hebben we een crowdfunding opgezet. Als er vanuit de wijk wordt bijgedragen, dan kunnen de fondsen toch niet achterblijven is immers de positieve gedachte.

Mocht je willen/kunnen bijdragen aan de realisatie van een vernieuwd sportparadijs midden in de Schilderswijk ga dan snel naar de link op GEEF.nl. Alvast enorm bedankt namens alle toekomstige sporters.

Ga naar de Geefactie

Of lees de volledige projectbeschrijving

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren