Nieuws uit Redactie Schilderswijk.nl

BBO 6mrt 19u ipv 28febr bij De Paraplu!
DATUM Breed Buurt Overleg is GEWIJZIGD! van 28 februari naar 6 MAART 2024 aanvang 19:00uur bij bewonersorganisatie Schilderswijk De Paraplu, Van der Neerstraat 238. U bent van harte welkom. het BBO is in principe elke laatste woensdag van de maand.
STADgesprek: Leve de auto!
Julianaplaza
 4 maart 2024 Inloop vanaf 19.00uur; 
 opgeven: https://www.platformstad.nl/agenda/leve-de-auto/ of mail naar info@platformstad.nl
Buur(t)vrouwen krijgt navolging!
Buur(t)vrouwen, de telkens weer terugkerende ontmoeting-tussen-vrouwen uit de Stationsbuurt, onze Schilderswijk en de Rivierenbuurt krijgt navolging.
WIJKAGENDA! kom naar BBO 31jan24 19uur
De volgende BBO vergadering is op woensdag 31 januari 2024 aanvang 19:00uur bij bewonersorganisatie De Paraplu, Van der Neerstraat 238Voor deze vergadering staat de agendapunt Wijkagenda centraal, Els Vermeulen en Isolde van Liefland (gemeente/ stadsdeel) zullen hierop verder tijdens de vergadering op ingaan.verslag Breed Buurt Overleg 29nov23:1.    Opening, voorzitter Alex,
Nieuwjaarsreceptie 2024, welkom 18 jan!
De Paraplu nodigt u van harte uit voor de Schilderswijk Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2024 16u-19u
Hobbemaplein wordt gereorganiseerd
Begin December was er een inloopavond in de bibliotheek aan het Hobbemaplein. Het nieuwe ontwerp hing aan de wanden en vragen werden beantwoord.
Groen: educatieve tuin Schildershoeve
De groentetuin in het Teniersplantsoen is omgebouwd naar een educatieve tuin.
Geslaagde aktie buurtteam Ho(e)fkade
buurtteam Ho(e)fkade voert 'Afval hoort in de afvalbak' actie
NU!!!!DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE
DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE: BETAAL MINDER VOOR ENERGIE
Maak kennis met: onze nieuwe wijkmanager
maak kennis met: onze nieuwe wijkmanager
Stadsspeld voor Ali Kammyte
Gisteren - vrijdag 28 oktober - ontving Ali Kammyte in de buurtkamer Teniersplantsoen de Stadsspeld voor zijn inzet voor de Schilderswijk gedurende tientallen jaren. Met deze stadsspeld spreekt Den Haag haar waardering uit voor zijn inzet voor de buurt. Wethouder Martijn Balster kwam hem opspelden.Ali, we zijn trots op je, van Harte Gefeliciteerd!
Kort verslag Breed Buurt Overleg 27sept2
Belangrijkste bespreekpunten: Bezoek Burgemeester, 25 geveltuintjes, toekomst Fontein Vaillantplein, parkeer-overleg, werkgroep groen, werkzaamheden aan straten, herinrichting Hoefkade, Warmtelinq: wat zijn de gevolgen voor de bewoners?